En familie på 17 personer, små og store i tre generasjoner, er nettopp hjemkommet etter strålende langhelg i Venezia. Kristin Flood var vår tilrettelegger og døråpner og er medansvarlig for at vi alle karakteriserer helgen som ”fantastisk”, ”uforglemmelig” og ”råkul”. Hun har våre varmeste anbefalinger!
Julie M. og Leif Løddesøl, Oslo

Då er me vel heime att i Stjørdal, etter ein fantastisk Veneziatur!! Vil berre få takke Kristin for dei timane hun var saman med oss og berika oss med sin kunnskap og sitt trivelege nærvær! Det var storveies, også dei påfølgande dagane! Tusen, hjertleg takk!
Åshild Mundal, sanger, Stjørdal

Jeg har ved flere anledninger de siste årene arrangert MORTEN KROGVOLD WORKSHOP i Venezia. En fotografisk workshop, basert på kunsthistorie, film, litteratur – en dannelsesreise. Kristin Flood er en viktig samarbeidspartner i dette prosjektet. Hun er vesentlig bidragsyter med sin kunnskap om Venezia og sin varme, elegante utstråling.
Morten Krogvold, fotograf

Tusen takk til Kristin for en fantastisk dag i Venezia. Jeg var med i en gruppe på 16 personer og Kristin viste vei utenom turisttråkket. Vi besøkte blant annet jødekvarteret, vi fikk en flott innføring i byens spennende historie i et Venetiansk herskapshus og vi avsluttet med en fantastisk lunsj på en av Kristins lokale restauranter. Helt topp!
Line Solberg Langaard


Site by Falcier